Souper
Op zaterdag 30 maart 2019 gaat onze jaarlijkse souper door in Restaurant – Feestzaal Lodewijk van Male, Maalsesteenweg 488, 8310 Sint-Kruis (Brugge).
Vanaf 19.00 uur wordt iedereen verwacht. Na een korte verwelkoming door de voorzitter, wordt aan alle aanwezigen een aperitief aangeboden.
Vanaf 20.00 uur kan men aanschuiven voor het souper, bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.
M E N U
APERITIEF
Schuimwijn (of vers fruitsap), vergezeld van culinaire hapjes
VOORGERECHT
Soepje van asperges
HOOFDGERECHT
Parelhoenfilet ‘Fine Champagne’ vergezeld van garnituur met seizoensgroenten en rozemarijn aardapppeltjes
DESSERT
Trio van dessert
Koffie of thee met babbelsnoepjes
Personen die liever vis als hoofdgerecht wensen, dienen hiervoor contact op te nemen met Luc Vermeersch (0478/91 14 40 – na 18.00 uur) vóór 16 maart 2019. Voor deze personen wordt in het hoofdgerecht “Zeebaars” voorzien. En voor de vegetariërs kan zelfs een “Seizoensgebonden groenten bordje” als hoofdgerecht worden voorzien.
Na de maaltijd zal een disco de avond muzikaal afsluiten. Op de dansvloer kan men alle opgedane calorieën wegwerken (tot in de vroege uurtjes!).
Deelname voor deze editie van het jaarlijkse souper kost: € 45,00 voor de leden of € 55,00 voor niet-leden.
In deze prijs zijn tevens begrepen: dranken tijdens het voorgerecht en het hoofdgerecht: rode of witte wijn, plat en bruisend water, bieren en frisdranken
In deze prijs zijn niet begrepen: dranken na de koffie
De betaling dient te gebeuren vóór 16 maart 2019 met vermelding van uw naam en ‘Souper 30 maart 2019’. Alle bedragen kunnen gestort worden op rekeningnummer BE49 6528 2706 9471 (BIC: HBKABE22) op naam van Brugsche Globetrotters vzw, Canadezenstraat 96, 8380 Lissewege.