
Souper
Op zaterdag 17 maart 2018 gaat onze jaarlijkse souper door in Restaurant – Feestzaal Zandwegemolen, Oude Oostendse Steenweg 91, 8000 Brugge.
Vanaf 19.00 uur wordt iedereen verwacht. Na een korte verwelkoming door de voorzitter, wordt aan alle aanwezigen een aperitief aangeboden.
Vanaf 20.00 uur kan men aanschuiven voor het souper, bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.
M E N U
APERITIEF
Schuimwijn van het huis, vergezeld van koude en warme hapjes
VOORGERECHT
Victoriabaarsfilet onder kruidenkorst vergezeld van mergpompoen, gemarineerd tomaatje en een blanke botersaus
HOOFDGERECHT
Opgevulde Mechelse koekoek met Oud Brugge kaas Fine Champagne vergezeld van groententaartje, gebraiseerd lof, champignons en gegratineerde aardappelen
DESSERT
Warm perengebak op spiegel van Engelse saus en een bolletje advokaatroom en een bolletje vanille ijs
Koffie of thee
Personen die liever een volledig vismenu wensen, dienen hiervoor contact op te nemen met Luc Vermeersch (0478/91 14 40 – na 18.00 uur) vóór 3 maart 2018. Voor deze personen wordt als hoofdgerecht “een vissersgratin uit de Noordzee” voorzien.
Na de maaltijd zal een disco de avond muzikaal afsluiten. Op de dansvloer kan men alle opgedane calorieën wegwerken (tot in de vroege uurtjes!).
Deelname voor deze editie van het jaarlijkse souper kost: € 43,00 voor de leden of € 53,00 voor niet-leden
In deze prijs zijn niet begrepen:
• dranken tijdens het voorgerecht en het hoofdgerecht
• dranken na de koffie
De betaling dient te gebeuren vóór 3 maart 2018 met vermelding van uw naam en ‘Souper 17 maart 2018’. Alle bedragen kunnen gestort worden op rekeningnummer BE49 6528 2706 9471 (BIC: HBKABE22) op naam van Brugsche Globetrotters vzw, Canadezenstraat 96, 8380 Lissewege.