Extra busreis naar Wye (Engeland

Op zaterdag 10 september 2016 gaan wij naar Wye (in Engeland) om er deel te nemen aan een groepswandeling onder leiding van ons lid Jan Berkers.

De wandeling start in Wye en gaat via Chilham naar Boughton Lees. Wye werd in maart 2013 door The Sunday Times verkozen als de 3de aangenaamste plaats om te leven in het Verenigd Koninkrijk. De wandeling wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van “public footh paths” (grote afstandspaden) en boswegen in een soms sterk glooiend landschap. Absolute blikvanger langs het parcours is Chilham Castle.

De maximale wandelafstand bedraagt ongeveer 22km. De wandeling gebeurt in groep over een niet bepijld parcours. In Chilham (na 10km wandelen) zal de bus geparkeerd staan met mogelijkheid tot wegbergen of ophalen van materiaal of kledij. Ook kunnen de mensen die niet verder wensen te wandelen hier op de bus stappen (voor deze mensen kan een busbezoekje aan Canterbury voorzien worden). Ook is er in Chilham de mogelijkheid om een pub te bezoeken. Na deze tussenstop wandelen de overigen verder om uiteindelijk Boughton Lees te bereiken. Ook in Boughton Lees staat een pubbezoek op het programma.

 

Deelname aan deze busreis kost: € 29,00 voor leden en € 32,00 voor niet-leden  

 

Personen die aan deze busreis wensen deel te nemen kunnen de hierboven vermelde bedragen betalen met de vermelding van uw naam en “Busreis 10 september 2016”. Hiermee is de inschrijving dan volledig in orde. Alle ingeschreven personen voor deze busreis ontvangen dan tevens een brief met alle detailinfo in een latere fase.

Alle betalingen gebeuren op rekeningnummer BE49 6528 2706 9471 (BIC: HBKABE22) op naam van Brugsche Globetrotters vzw, Canadezenstraat 96, 8380 Lissewege.

 

 

The event is finished.

Datum

10 sep 2016
Reeds voorbij!

Tijd

06:30 - 21:30
Categorie

Pin It on Pinterest