Busreis naar Engeland (groepswandeling tussen Challock en Canterbury)

DEZE BUSREIS IS VOLZET

HIERDOOR ZIJN DE (VOOR)INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

Op zaterdag 19 mei 2018 gaan wij terug naar Engeland om er deel te nemen aan een nieuwe groepswandeling onder leiding van ons lid Jan Berkers. De verplaatsing gebeurt per bus met opstapplaats Carpoolparking (aan de Okay winkel), Gistelsteenweg 216, Jabbeke. Vandaar gaat het naar Calais en via de ferry naar Dover om uiteindelijk de startplaats in Challock te bereiken.

De wandeling (ongeveer 23km) start dus in Challock en we wandelen via het noordelijkste deel van King’s Wood naar het dorpje Molash. Vandaar uit start het serieuze wandelwerk. Via gras- en akkerlanden stappen we naar Perrywood tot op een hoogte van 150 m, van waaruit we een prachtig uitzicht over de omgeving hebben. We verlaten het bos en gaan in min of meer dalende lijn naar Old Wives Lees (na 11km wandelen), waar eventjes gerust wordt. De bus zal er geparkeerd staan en men heeft de mogelijkheid tot het wegbergen of ophalen van materiaal of kledij. Ook kunnen de mensen die niet verder wensen te wandelen hier op de bus stappen en een bezoekje brengen aan Canterbury.

Vanuit Old Wives Lees start het 2de gedeelte van de wandeling (ongeveer 12km). We dalen verder af naar de Stourrivier, wandelen in de buurt van deze rivier en stijgen terug naar Chartham Hatch en het prachtige natuurreservaat No Mans Orchard. Ondertussen zijn we de North Downs Way aan het volgen en laten ons door deze lange afstandsroute leiden tot in Canterbury (eindpunt van de wandeling). In Canterbury wordt de nodige tijd voorzien voor een verkenning van de stad (en een pub bezoek voor de geïnteresseerden).

Verdere details aangaande de wandeling alsook de dagplanning worden later bekend gemaakt aan de ingeschrevenen via een afzonderlijk schrijven.

Deelname aan deze busreis kost: € 29,00 voor leden en € 32,00 voor niet-leden

Gezien het beperkt aantal plaatsen (max. 50) wordt voorrang gegeven aan de eigen leden en bijgevolg wordt aan de geïnteresseerden gevraagd om reeds een voorschot van € 10,00 te betalen vóór 28 februari 2018 met vermelding van uw naam en ‘Voorschot busreis 19 mei 2018’. Het saldo van € 19,00 dient vereffend te worden vóór 30 april 2018 met vermelding van uw naam en ‘Saldo busreis 19 mei 2018’.

Niet-leden kunnen ook reeds een voorschot van € 10,00 betalen tegen 28 februari 2018 en komen op een wachtlijst te staan. Na 30 april 2018 zullen zij gecontacteerd worden of zij al dan niet kunnen meegaan.

Alle betalingen dienen te gebeuren op rekeningnummer BE49 6528 2706 9471 (BIC: HBKABE22) op naam van Brugsche Globetrotters vzw, Canadezenstraat 96, 8380 Lissewege.

The event is finished.

Datum

19 mei 2018
Reeds voorbij!

Tijd

05:15 - 22:00

Locatie

Carpoolparking Jabbeke
Gistelsteenweg 216
Categorie
Brugsche Globetrotters

Organisator

Brugsche Globetrotters
Website
https://www.brugsche-globetrotters.be/

Pin It on Pinterest