Brugge Binnenste Buiten in Kerstsfeer

Er wordt zoals de voorbije jaren gestart vanuit het K.T.A., Rijselstraat 5, te Sint-Michiels Brugge. Dit is gelegen op een kleine 500 meter van de achterkant van het station Brugge.

Er kan van 9:00 uur tot 17:00 uur gestart worden. Aankomst voor 20:00 uur. Er zijn 4 afstanden voorzien, namelijk 6 , 11 , 15 en 20 km met de nadruk op de kerstmarkten en bekende en onbekende straatjes en pleintjes in Brugge.

De 6 km is hoofdzakelijk gericht op de kerstmarkten. Vanaf de 11 km wordt de volledige Brugse binnenstad verder verkend. Alle afstanden blijven in de historische binnenstad met als blikvangers o.a. het Begijnhof, het Minnewater, de site van Oud Sint-Jan, de Markt, de Burg, de Halletoren, diverse kerken en pleintjes.

Het inschrijfgeld bedraagt € 1,50 voor niet leden en €1,10 voor leden van een wandelfederatie. Kinderen tot 12 jaar die lid zijn van een wandelclub wandelen gratis (enkel op vertoon van de lidkaart van het kind).

In de startplaats is er mogelijkheid om hutsepot te eten. Verder voorzien we vanaf de middag het bezoek van de Kerstman.

The event is finished.

Datum

17 dec 2016
Reeds voorbij!

Tijd

09:00 - 20:00

Locatie

Refter KTA Brugge
Rijselstraat 5
Categorie
Brugsche Globetrotters

Organisator

Brugsche Globetrotters
Website
https://www.brugsche-globetrotters.be/

Pin It on Pinterest