13de VIVES Campustocht (VOORINSCHRIJVINGEN afgesloten)

Eerst hadden we deze tocht geannuleerd, maar het coronavirus krijgt ons niet klein. Deze tocht met afstempeling zal toch plaats vinden maar wel met enkele aanpassingen. Het parcours gaat terug in de richting van de mooie bossen ten westen van Brugge: de domeinen Tillegem, Tudor en Beisbroek zijn zeker van de partij! Voor de stevige stappers is er ook mogelijkheid tot het Kasteel van Loppem, het domein Merkenveld en de Abdij van Zevenkerken. Je mag je dus volop verwachten aan kleurrijke bossen in herfsttooi!

Inschrijven kan enkel via voorinschrijving via onderstaande link. Let wel: er zijn slechts 500 plaatsen, stel dit dus niet uit. Als alle 500 plaatsen bezet zijn sluiten we de inschrijving af en is het onnodig naar Sint-Michiels-Brugge af te zakken. Om drukte te vermijden op de startplaats werken we met tijdsblokken:

    • De afstanden 24 en 30 km vertrekken tussen 08u00 en 09u00
    • De afstanden 12 en 18 km vertrekken tussen 09u00 en 10u00
    • De afstand 6 km vertrekt tussen 10u00 en 11u00

Wegens Corona verzorgen we ook zelf geen catering. Niet op de startplaats en niet op de rustposten. Wel zijn er een viertal horecazaken waar we passeren en die op de hoogte zijn van onze wandeltocht. Ook verzorgen we een ‘bevoorradingszakje’ (ook goodiebag geheten) met wat eten en drinken en enkele gadgets zodat je zeker niet van honger of dorst hoeft om te komen. Hierdoor vragen we ook een hogere inschrijvingsprijs.

Voor de leden van de Brugsche Globetrotters kost de inschrijving 4,00 €, voor de leden van Wandelsport Vlaanderen of een andere wandelfederatie 6,00 € en voor niet-leden komt het op 7,00 .

Na inschrijving en bevestiging krijg je per e-mail een inschrijvingsbewijs. Dit document heb je nodig om de startzaal binnen te kunnen. Vergeet het dus niet!!! De inschrijving is uiteraard pas geldig na overschrijving van het deelnamegeld op onze bankrekening.

Momenteel zijn de voorinschrijvingen afgesloten !

 

Praktisch:

Startzaal: De Xaverianen, Xaverianenstraat 3, 8200 Sint-Michiels-Brugge

Bereikbaarheid per bus: Vanaf Station Brugge: Buslijn Brugge – Sint-Michiels – Sint-Andries (Sint-Willibrordus), halte Vives op 250 m van de startplaats.

Bereikbaarheid per auto: Volg vanaf de ring en hoofdwegen wandeltochtpijlen naar de start.

Parking: Er is parkeergelegenheid onder het Xaverianencomplex, maar er is ook gelegenheid tot parkeren op de parking van het Vivescomplex gelegen op de afrit van de Expressweg. Volg dan de oranje wandelpijltjes.

Er is een overdekte fietsparking achteraan het Vivesgebouw.

Toegang tot de startzaal: Enkel met het inschrijvingsbewijs en een mondmasker!

Na de wandeling is er mogelijkheid nog iets te nuttigen in de cafetaria van De Xaverianen.

 

Info: Brugsche Globetrotters vzw, GSM 0478/91.14.40, E-mail luc@brugsche-globetrotters.be

The event is finished.

Datum

18 okt 2020
Reeds voorbij!

Tijd

08:00 - 11:00

Status

Hoogtepunt

Locatie

De Xaverianen
Xaverianenstraat 3, Sint-Michiels
Categorie

Pin It on Pinterest